Certina

Certina-kellot: Varmaa sveitsiläistä laatua

Certina on yksi Sveitsin vanhimmista kellonvalmistajista, ja sen kellot kantavat edelleen korkean laadun takeena arvostettua SWISS MADE -merkintää. Brändin historia alkaa vuodesta 1888, jolloin veljekset Adolf ja Alfred Kurth perustivat koneisto- ja varaosatehtaan Sveitsin Grencheniin. Vuonna 1906 tehdas alkoi valmistaa kokonaisia kelloja nimellä Grana, ja vuonna 1939 näitä kelloja alettiin myydä myös Certina-nimellä, joka vakiintui kellomerkin ainoaksi nimeksi seuraavan kymmenen vuoden aikana. Nimi "Certina" juontaa juurensa latinankielisestä sanasta "certus", joka tarkoittaa varmuutta.

Kellokeskus on valtuutettu Certina-rannekellojen jälleenmyyjä ja verkkokauppa. Verkkokauppamme kautta voit helposti ja turvallisesti ostaa Certina-kellon netistä. Kaikki verkkokaupastamme ostetut Certina-rannekellot ovat aina käyttämättömiä, toimitetaan valmistajan lahjarasioissa ja varustettu täydellä kahden vuoden kansainvälisellä takuulla. Toimitamme kaikki Certina-kellot ilman lähetyskuluja vakuutettuina lähetyksinä 14 päivän palautusoikeudella.

Kellokeskus on korkealaatuisten kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme toimineet  kellokaupan ammattilaisena jo vuodesta 1945 lähtien.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 30

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valtuutettu jälleenmyyjä

Me, Lahden Kellokeskuksessa, olemme ylpeitä voidessamme toimia valikoitujen, korkealaatuisten kellomerkkien auktorisoituna jälleenmyyjänä.  

Jokainen kello pakataan huolellisesti sen alkuperäiseen valmistajan rasiaan, varmistaen, että kellonne saapuvat teille virheettömässä kunnossa. kello ei ole pelkkä ajannäyttäjä, vaan kertomus, tunne ja muisto; siksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä henkilökohtaisen kaiverruksen kelloonne.

Jos kellonne on tarkoitettu lahjaksi, paketoimme  sen puolestanne, lisäten lahjanne arvoa ja näyttävyyttä. Valitessanne Lahden Kellokeskuksen, valitsette erinomaisuuden, luotettavuuden ja yksilöllisyyden.

Tervetuloa kokemaan ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelumme ja tutustumaan  kellovalikoimaamme.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024