Kalevala

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ JO YLI 80 VUOTTA

Tutustu Kalevalan maailmaan. Kalevala Korut ovat paljon enemmän kuin pelkkiä koruja. Ne ovat ajattomia design-esineitä, jotka tuovat iloa päivittäin ja säilyttävät merkityksensä sukupolvelta toiselle. Jokainen Kalevala-koru kertoo tarinaa yhdenvertaisuudesta, kestävistä arvoista ja yhteisestä hyvän tekemisestä. Valitsemalla Kalevala-korun olet osa yhteisöämme, joka käyttää kolmanneksen tuloksestaan yhteisen hyvän edistämiseen ja henkilöstönsä tukemiseen. Ostaessasi Kalevala-korun, osallistut rakentamaan parempaa huomista.

Kalevala-korut valmistetaan alusta loppuun asti suomalaisena käsityönä Kalevala Korun modernissa korutehtaassa Helsingissä, missä lähes 70 korualan asiantuntijaa huolehtii korkeasta laadusta ja taidokkaasta valmistuksesta.

Vaikka tuotannossamme hyödynnetään uusinta teknologiaa, korujemme valmistus perustuu vahvasti perinteiseen käsityöhön. Jokainen Kalevala-koru syntyy keskimäärin kymmenen käsityöammattilaisen taitavissa käsissä, kun se etenee alkuperäisestä aihiosta valmiiksi ainutlaatuiseksi koruksi.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 20

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valtuutettu jälleenmyyjä

Lahden Kellokeskus: Ainutlaatuisten Korujen Koti

Lahden Kellokeskuksessa tarjoamme tarkkaan valitun koruvalikoiman huippumerkeiltä. Jokainen koru toimitetaan alkuperäisessä rasiassaan ja tarjoamme kaiverruspalvelun, joka lisää korun henkilökohtaisuutta. Lahjaksi tarkoitetut korut paketoimme elegantisti. Valitsemalla meidät, valitsette laadun ja erinomaisen palvelun.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lahden Kellokeskus palveluksessanne.

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024