Kohinoor

Kohinoor-timanttikorut – kaunista ja kestävää, rakkaudella

Kohinoor-timanttikorut edustavat Kultakeskus Oy:n korkealaatuista timanttikorubrändiä. Nämä kauniit ja kestävät korut syntyvät Hämeenlinnassa, Kultakeskuksen omien muotoilijoiden, Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen, suunnittelutyön ansiosta. Kohinoor-timanttikoruille on myönnetty tunnustukseksi suomalaisesta työstä ja muotoilusta Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset, jotka korostavat niiden kotimaista alkuperää ja muotoilun laatua.

Kellokeskus on valtuutettu Kohinoor-korujen jälleenmyyjä ja verkkokauppa. Verkkokauppamme kautta voit helposti ja turvallisesti ostaa Kohinoor-korun netistä. Kaikki verkkokaupastamme ostetut Kohinoor-korut ovat aina käyttämättömiä, toimitetaan valmistajan lahjarasioissa kauniisti pakattuna. Toimitamme kaikki Kohinoor-korut lman lähetyskuluja vakuutettuina lähetyksinä 14 päivän palautusoikeudella.

Kellokeskus on korkealaatuisten korumerkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme toimineet korukaupan ammattilaisena jo vuodesta 1945 lähtien.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 30

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valtuutettu jälleenmyyjä

Lahden Kellokeskus: Ainutlaatuisten Korujen Koti

Lahden Kellokeskuksessa tarjoamme tarkkaan valitun koruvalikoiman huippumerkeiltä. Jokainen koru toimitetaan alkuperäisessä rasiassaan ja tarjoamme kaiverruspalvelun, joka lisää korun henkilökohtaisuutta. Lahjaksi tarkoitetut korut paketoimme elegantisti. Valitsemalla meidät, valitsette laadun ja erinomaisen palvelun.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lahden Kellokeskus palveluksessanne.

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024