Toimitusehdot

Toimitusaika
Tilaus toimitetaan seitsemän arkipäivän sisällä tilauksesta. Tilaustöillä voi olla pidempi toimitusaika; näistä olemme erikseen yhteydessä tilaajaan. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa lähimmästä postitoimistostanne tai pakettiautomaatista. Jos tuote mahtuu kirjeeseen, se voidaan myös lähettää suoraan kotiinne.

Pakettiautomaatti tai noutopiste
Matkahuolto
Matkahuolto noutopiste - Lähellä-paketti: Pakettipalvelu toimittaa tilauksesi nopeasti ja turvallisesti lähimpään noutopisteeseesi tai pakettiautomaattiin. Noutopisteitä on Suomessa noin 1 600 ja niitä ovat mm. Matkahuollon toimipisteet ja useat K-Marketit, R-kioskit ja Tokmanni-myymälät sekä Pakettipiste-automaatit. Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. HUOM! Matkapuhelinnumero on pakollinen tieto.

Posti
- Nouto pakettiautomaatista: Pakettiautomaattilähetykset toimitetaan valitsemaanne pakettiautomaattiin. Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista. Huom! matkapuhelinnumero on pakollinen tieto. Asiakas saa saapumisilmoituksen ja avauskoodin tekstiviestinä kun lähetys on noudettavissa.
- Nouto postista: Toimitetaan valitsemaanne postiin. Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit halutessasi seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä.

Kotiinkuljetus
Matkahuolto
- Matkahuolto kotiinkuljetus: Matkahuolto toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi.

Posti
- Kotiinkuljetus: Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä. Voit halutessasi seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Puhelinnumero on pakollinen tieto.
- Postin pakettitoimitus päivällä - Express: Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ma-pe klo 16 mennessä ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta.

Myymälänouto
Tilauksen voi noutaa Timanttiset Kellokeskus -myymälästä (Aleksanterinkatu 25, 15140 Lahti). Myymälänouto on maksuton. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi, tuotteet voivat saapua noutomyymälään toisista myymälöistä. Kun tilaus on noudettavissa, saat erillisen noutoilmoituksen tekstiviestinä/sähköpostina. Myymälänoudon yhteydessä henkilöllisyyden todistamiseen vaaditaan suomalaisen viranomaisen myöntämä passi, ajokortti tai henkilökortti. Säilytämme myymälänouto-tilauksia myymälässä 30 vuorokautta. Mikäli tilausta ei noudeta 30 vuorokauden sisällä saapumisilmoituksesta, tilaus palautetaan ja hyvityssummasta vähennetään noutamaton lähetys -kulu 4,90€. 

Toimituskulut
Yli 50 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Kotiinkuljetus on aina maksullinen toimitustapa.
- Toimitus pakettiautomaattiin/noutopisteeseen 4,90 €
- Lähimpään postitoimipaikkaan 4,90 €.
- Kotiinkuljetus 9,90 €
- Myymälänouto 0 €

Noutamaton lähetys
Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Tämä koskee myös myymälänouto-tilauksia.

Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, palautamme automaattisesti rahat tilatuista tuotteista pois lukien postikulut. Emme siis palauta postikuluja noutamattomille lähetyksille.

Jos tilaus on tehty postikuluitta (tilauksen arvo on ylittänyt 50 € tai olet käyttänyt kuponkia, jolla saa ilmaisen toimituksen), vähennämme palautuksesta 4,90 € suuruisen noutamaton lähetys -kulun korvaukseksi noutamattomasta lähetyksestä meille aiheutuvista kuluista.

Jos myymälänouto -tilausta ei noudeta tai peruta 30 vuorokauden sisällä saapumisilmoituksesta, vähennämme palautuksesta 4,90 € noutamaton lähetys -kulun.

Emme lähetä noutamattomia tilauksia uudelleen. Jos haluat vastaanottaa tilatut tuotteet uudestaan, voit tehdä uuden tilauksen verkkokaupassamme. Tilaajan väärin ilmoittama puhelinnumero tai sähköpostiosoite voivat johtaa siihen, että saapumisilmoitus ei ole mennyt perille ja tilaus on tästä johtuen palautunut meille noutamattomana.
Kellokeskus on oikeutettu perimään noutamaton lähetys -kulun (4,90 €) myös siinä tilanteessa, jos saapumisilmoitus ei ole mennyt perille tilaajan ilmoittamista puutteellisista tiedoista johtuen. Huomioithan tilatessasi Postin ja Matkahuollon säilytysajat ja varmistat, että noutaminen on mahdollista tuona ajankohtana.

Myymäläsaldot ja -hinnat
Huomio, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Huomio myös, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 30 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024