Seiko

Seiko-kellot: Klassisuutta ja Sporttisuutta ranteeseen


Seiko perustettiin vuonna 1881 Japanissa yrittäjä Kintaro Hattorin toimesta, ja ensimmäinen Seiko-rannekello valmistui vuonna 1923. Brändi on tunnettu sen jatkuvasta teknologian kehittämisestä. Esimerkiksi Kinetic-malliston kellot hyödyntävät käyttäjän liikettä energianlähteenään, kun taas Solar-sarjan kellot latautuvat valon avulla. Lisäksi valikoima kattaa automaattikoneistolla toimivia kelloja sekä perinteisiä paristokäyttöisiä malleja.

Miesten ja naisten mallistoista löytyy sekä klassisia kelloja arki- ja juhlakäyttöön että sporttisempia vaihtoehtoja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden takuu.

Kellokeskus on valtuutettu Seiko-rannekellojen jälleenmyyjä ja verkkokauppa. Verkkokauppamme kautta voit helposti ja turvallisesti ostaa Seiko-kellon netistä. Kaikki verkkokaupastamme ostetut Seiko-rannekellot ovat aina käyttämättömiä, toimitetaan valmistajan lahjarasioissa ja varustettu täydellä kahden vuoden kansainvälisellä takuulla. Toimitamme kaikki Seiko-kellot ilman lähetyskuluja vakuutettuina lähetyksinä 14 päivän palautusoikeudella.

Kellokeskus on korkealaatuisten kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme toimineet  kellokaupan ammattilaisena jo vuodesta 1945 lähtien.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 144

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valtuutettu jälleenmyyjä

Me, Lahden Kellokeskuksessa, olemme ylpeitä voidessamme toimia valikoitujen, korkealaatuisten kellomerkkien auktorisoituna jälleenmyyjänä.  

Jokainen kello pakataan huolellisesti sen alkuperäiseen valmistajan rasiaan, varmistaen, että kellonne saapuvat teille virheettömässä kunnossa. kello ei ole pelkkä ajannäyttäjä, vaan kertomus, tunne ja muisto; siksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä henkilökohtaisen kaiverruksen kelloonne.

Jos kellonne on tarkoitettu lahjaksi, paketoimme  sen puolestanne, lisäten lahjanne arvoa ja näyttävyyttä. Valitessanne Lahden Kellokeskuksen, valitsette erinomaisuuden, luotettavuuden ja yksilöllisyyden.

Tervetuloa kokemaan ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelumme ja tutustumaan  kellovalikoimaamme.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024