Fope

FOPE: Italian Kulta- ja Korutaiteen Huipulla

FOPE sai alkunsa Vicenzassa vuonna 1929, kun Umberto Cazzola perusti ensimmäisen työpajan. Hänen poikansa Odino muutti työpajan moderniksi tehtaaksi ja keksi säädettävät kellorannekkeet. Myöhemmin Umberton ja Inesin sisarukset loivat Novecento-verkon ja patentoivat Flex’it-teknologian, joka teki koruista joustavia.

Vicenzan tehtaassa mestarikultasepät ja teknologia yhdistyvät tuottamaan huippulaatuisia koruja. Novecento Mesh, lanseerattu 1980, on pehmeä kultapunostekniikka, jossa käytetään 18 karaatin kultajousia joustavuuden saavuttamiseksi.

Flex’it on FOPE:n tunnusmerkki, ja se on laajentunut tarjoten uusia tyylejä ja käyttömukavuutta. FOPE:n korut ovat ylellisiä, mukavia, sukupuolineutraaleja ja hienostuneita, suunniteltu käytettäväksi joka päivä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 24

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valtuutettu jälleenmyyjä

Lahden Kellokeskus: Ainutlaatuisten Korujen Koti

Lahden Kellokeskuksessa tarjoamme tarkkaan valitun koruvalikoiman huippumerkeiltä. Jokainen koru toimitetaan alkuperäisessä rasiassaan ja tarjoamme kaiverruspalvelun, joka lisää korun henkilökohtaisuutta. Lahjaksi tarkoitetut korut paketoimme elegantisti. Valitsemalla meidät, valitsette laadun ja erinomaisen palvelun.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lahden Kellokeskus palveluksessanne.

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024