Tudor

Tudor-tavaramerkki rekisteröitiin vuonna 1926 Rolexin perustajan Hans Wilsdorfin aloitteesta. Toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1946 Hans Wilsdorf alkoi kehittää aktiivisesti Tudorin brändi-identiteettiä. 2020-luvulla Tudor on muodostunut itsenäisemmäksi, mutta säilyttänyt uskollisuutensa juurilleen ja haastaa jatkuvasti alaa. Tudorin maailma on elävä ja säkenöivä, kuljettaen sinut mikrotarkkuuden maailmaan. Siellä, missä kehittyneimmällä teknologialla valmistetut komponentit on viimeistelty pienimpiä yksityiskohtia myöten — jopa pakkomielteisen tarkasti. Tämä maailma on ilo silmälle ja kiehtova mielelle. Tudorin arvokkaat tarkkuusinstrumentit on suunniteltu kestämään ajan hammasta. Poikkeuksellisen hienot materiaalit, korkea suorituskyky ja ikoninen muotoilu tekevät jokaisesta kellosta ainutlaatuisen.

Kellokeskus on valtuutettu Tudor-rannekellojen jälleenmyyjä ja verkkokauppa. Verkkokauppamme kautta voit helposti ja turvallisesti ostaa Tudor-kellon netistä. Kaikki Tudorit toimitetaan valmistajan lahjarasioissa ja varustettu täydellä viiden vuoden kansainvälisellä takuulla. Toimitamme kaikki kellot ilman lähetyskuluja vakuutettuina lähetyksinä 14 päivän palautusoikeudella.

Kellokeskus on korkealaatuisten kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme toimineet  kellokaupan ammattilaisena jo vuodesta 1945 lähtien.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 97

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valtuutettu jälleenmyyjä

Me, Lahden Kellokeskuksessa, olemme ylpeitä voidessamme toimia valikoitujen, korkealaatuisten kellomerkkien auktorisoituna jälleenmyyjänä.  

Jokainen kello pakataan huolellisesti sen alkuperäiseen valmistajan rasiaan, varmistaen, että kellonne saapuvat teille virheettömässä kunnossa. kello ei ole pelkkä ajannäyttäjä, vaan kertomus, tunne ja muisto; siksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä henkilökohtaisen kaiverruksen kelloonne.

Jos kellonne on tarkoitettu lahjaksi, paketoimme  sen puolestanne, lisäten lahjanne arvoa ja näyttävyyttä. Valitessanne Lahden Kellokeskuksen, valitsette erinomaisuuden, luotettavuuden ja yksilöllisyyden.

Tervetuloa kokemaan ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelumme ja tutustumaan  kellovalikoimaamme.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024