Certina DS+ Kit Sports & Urban

Certina on arvostettu sveitsiläinen kellomerkki, jonka kellot tunnetaan korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ja urheilullisesta ilmeestään. Vuonna 1888 Sveitsissä perustettu Certina vie ylpeänä eteenpäin sveitsiläisiä kellovalmistuksen perinteitä, mikä näkyy autenttisuudesta kertovana ”Swiss Made” -merkintänä kaikissa sen rannekelloissa. Certina kunnioittaa vahvasti historiaansa ja alkuperäänsä, mutta samanaikaisesti kellomerkki tekee jatkuvaa innovointia teknologiansa suhteen niin koneistojen kuin rannekellojen ominaisuuksien saralla.

Certina DS+ Kit Sports & Urban -setti on täydellinen sinulle, joka pidät kustomoinnista ja harrastelusta. DS+ -konseptin ideana on tarjota vaihtelua. Setti koostuu yhdestä kellotaulusta, kahdesta kehästä ja kahdesta rannekkeesta. Näin voit koota juuri mieleisesi kokonaisuuden vaihtelemalla komponentteja. Työkaluja ei vaadita, käyttö on tehty erittäin helpoksi.

DS+ -mallin koko on 38mm, ja sisällä koneistona ns. watch headissa on Powermatic 80 -koneisto, joka tarjoaa huikean n. 80 tunnin käyntivaran.

1 140,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiCertina
Timanttisten tuotekoodi0255-28569
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs|PVD keltakultaus
KellotauluHopea
Koko41.60mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriTeräs|Ruskea
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroC0414071903101
Takuu2 vuotta
RannekeRuostumatonteräs|Nahka
KoneistoAutomaatti
KäyntivaraKäyntivara noin 80-tuntia
TuotemallistoDS+
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024