Kalevala Sydän -hela

Björn Weckström on todellakin tunnettu kyvystään yhdistää kuvanveisto ja korumuotoilu ainutlaatuisella tavalla, luoden teoksia, jotka ylittävät perinteisen korujen rajat. Hänen korunsa ovat kuin pienoisveistoksia, joissa yhdistyvät luova muotoilu ja käsityön tarkkuus. Weckströmin työt heijastavat usein luonnon muotoja ja elementtejä, ja hänen inspiraationsa Lapin luonnosta ja kultahipuista näkyy hänen korujensa muodoissa ja pinnan käsittelyssä.

Weckströmin kyky luoda koruja, jotka ovat samanaikaisesti sekä moderneja että ajattomia, on tehnyt hänestä yhden arvostetuimmista korutaiteilijoista. Hänen "Sydän"-korunsa, esimerkiksi, on hyvä esimerkki hänen tyylistään, jossa orgaaninen tekstuuri ja mattapinnan lämmin hehku yhdistyvät luomaan ainutlaatuisen ja tunnistettavan esteettisen. Weckströmin korut eivät ole vain asusteita, vaan ne ovat itsenäisiä taideteoksia, jotka puhuttelevat kantajaansa ja katsojaa syvällisellä tasolla.

KORUSARJAN TARINA

Björn Weckström on tunnettu veistoksellisesta korumuotoilustaan. Kultakorujen innoittajana ovat olleet Lapissa huuhdottujen kultahippujen ainutlaatuiset muodot ja mattapinnat. Korujen nimet kuvastavat usein myös Pohjolan luontoa.

800,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiKalevala
Timanttisten tuotekoodi1190-00080
KenelleNaisille
Materiaali14k keltakulta
Tuotenumero1851070
TuotemallistoSydän
SuunnittelijaBjörn Weckström
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024