Seiko 5 Sports GMT SSK001K1

Uusi Seiko 5 Sports SSK001K1 -kello yhdistää käytännöllisyyden, laadun ja tyylin kohtuuhintaan. Sen tyylikäs harmaa-musta väri tekee siitä katseenvangitsijan. Sporttinen muotoilu, tyylikäs ranneke ja upea taulu tekevät siitä monikäyttöisen valinnan.

Pitkään odotettu GMT-ominaisuus täydentää malliston monipuolisuutta. Uudistettu jubilee -tyylinen ranneke herättää nostalgisia tunteita ja tarjoaa entistäkin paremman istuvuuden.

Kellossa on monipuolisia ominaisuuksia, kuten päivyri ja GMT-toiminto, jolla voi näyttää kahden eri aikavyöhykkeen ajan samanaikaisesti. Suurennuslasi helpottaa päivämäärän lukemista. Koon suhteen uudet GMT-mallit jatkavat aiempien Sports-mallien linjaa ja sopivat useimpiin ranteisiin mukavasti.

Runko ja ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niissä yhdistyvät kiillotetut ja harjatut pinnat. Kellotaulua ja bezeliä suojaa luotettava Hardlex-mineraalilasi. LumiBrite-pinnoite tunti-indekseissä, viisareissa ja GMT-viisarissa takaa hyvän näkyvyyden pimeässä. Kellot kestävät vettä 100 metrin syvyyteen asti. Koneistona toimii 4R34-automaattikoneisto, jolla on 41 tunnin käyntivara. Lasinen takakansi mahdollistaa koneiston ihailemisen.

520,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0255-30833
KenelleMiehille
Vesitiiviys100m
MateriaaliTeräs
Koko42.5mm
LasiHardlex
Rannekkeen väriTeräs
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSSK001K1
Takuu2 vuotta
RannekeTeräs
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi4R34
Käyntivara40h
Tuotemallisto5 Sports
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024