Seiko Prospex 1959 Alpinist Modern Re-interpretation Deep Lake

Seiko Prospex 1959 Alpinist Modern Re-interpretation Deep Lake  

Tämä Seiko on elegantti miesten kello, joka ammentaa inspiraatiota Seikon perinteistä modernilla otteella. Tämän kellon suunnittelussa yhdistyvät tarkkaan valitut materiaalit ja huipputekniikka, luoden ajanmittarin, joka sopii niin arkeen kuin seikkailuunkin. 

Hopeanvärinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu 38 mm leveä ja 13 mm paksu runko sekä vastaavanvärinen teräsranneke viimeistelevät kellon klassisen tyylikkään ulkoasun. Kellon esteettiseen ilmeeseen tuo lisää syvyyttä upea sininen kellotaulu, joka on suojattu naarmuuntumattomalla safiirilasilla. Kellotaulussa on käytännöllinen päivyri, mikä lisää käyttömukavuutta ja tekee kellon ajannäytöstä helposti hahmotettavan. 

Kellon sydämenä toimiva Seikon 6R35-automaattikoneisto takaa tarkan ja luotettavan ajanoton. Koneistolla on vaikuttava 70 tunnin käyntivara, ja lisäksi se tarjoaa manuaalisen viritysmahdollisuuden, mikä on arvostettu ominaisuus kelloharrastajien keskuudessa. Vesitiiviys 200 metrin syvyyteen asti (20 atm) tekee kellon monipuolisesti käyttökelpoiseksi myös vedenalaisessa maailmassa, soveltuen näin laitesukellukseen. 

Seiko antaa SPB249J1-malliin 2 vuoden takuun, mikä vahvistaa luottamusta kellon laatuun ja kestävyyteen. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, mikä takaa sen suojan ja säilytyksen. Seiko Prospex 1959 Alpinist Modern Re-interpretation Deep Lake  symboloi luokkansa parasta kellonvalmistustaitoa, yhdistäen historiallisen perinnön moderniin tekniikkaan ja tyyliin. 

840,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0255-30695
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluSininen
Koko38mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriTeräs
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSPB249J1
Takuu2 vuotta
RannekeTeräs
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi6R35
Käyntivara70h
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024