Seiko Prospex Alpinist

Seiko Prospex Alpinist 

Kellossa sykkii Seikon ylivoimainen 6R35-kaliiberin koneisto. Tämä tarkkuudeltaan huippuluokkaa edustava koneisto operoi 21,600 värähdyksellä tunnissa ja tarjoaa mittavan 70 tunnin käyntivaran, varustettuna manuaalisella viritysmahdollisuudella. Tässä mallissa on ruskea nahkaranneke ja silmää miellyttävä vihreä kellotaulu, joka antaa kellolle persoonallisen ilmeen.  

Seiko Prospex Alpinist Automatic -kelloon on taidokkaasti sijoitettu päivyri kello kolmessa ja kompassi kellotaulun ulkokehällä, jota säädetään kätevästi kello neljään sijoitetusta nupista. Kokonaisuutta suojaa safiirilasi, jossa on näppärä suurennuslasi päivyriä varten. Läpinäkyvä takakansi ja kierrelukittava nuppi täydentävät kelloa hienolla yksityiskohdalla. Kellon rungon 39,5 mm leveys antaa sille tasapainoisen ja eleganssin ulkonäön, joka istuu mukavasti ranteeseen.Seikon perinteinen kellojen laatu hehkuu kahden vuoden takuulla ja huolellisella alkuperäisellä rasiatoimituksellaan.  

Seiko Prospex Alpinist -kello on yhdistelmä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja teknistä huippuosaamista, joka kulkee ranteellasi luotettavana kumppanina kaikissa tilanteissa. 

820,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0255-20061
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluVihreä
Koko39.5mm
LasiHardlex
Rannekkeen väriRuskea
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSPB121J1
Takuu2 vuotta
RannekeNahka
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi6R35
Käyntivara70h
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024