Seiko Prospex Marine Master

Seiko Prospex Marine Master 

Tämä Prospex malli on paranneltu versio suosittuun Marine Master 300 -malliin, joka on saavuttanut valtavan suosion Seiko-sukelluskellojen harrastajien keskuudessa. Tämä huippulaadukas sukelluskello tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin sukellusseikkailuihin. 

Rakenne on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on keraaminen kehä, joka on lumeettu, sekä naarmuuntumaton safiirilasi. Kehä on kierrettävä, ja sen luminointi tarjoaa selkeän näkyvyyden ensimmäisiin 20 minuuttiin asti. Kellon viisarit ja indeksit ovat myös luminoitu pimeän ajannäyttöä varten. Automaattikoneisto 8L35 tarjoaa vaikuttavan 50 tunnin käyntivaravaran. Säätönuppi on sijoitettu strategisesti kello neljään, mikä helpottaa kellon käyttöä sukelluksen aikana. 

Mustassa kellotaulussa näkyy päivyri ja Seiko Prospex -sarjan logo, joka korvaa Marine Masterin alkuperäisen tekstin. Kellon vedenkestävyysluokitus on suurenmoinen 30 ATM (300 m), mikä tekee siitä sopivan syvänmeren sukelluksiin. Jokaiseen Seiko -tuotteeseen myönnetään 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Lisäksi kelloon sisältyy musta silikoniranneke, joka lisää mukavuutta ja monipuolisuutta käytössä. Seiko Prospex Marine Master SLA021J1 yhdistää tinkimätöntä laadukkuutta, tyylikästä suunnittelua ja huippuluokan ominaisuuksia sukelluskelloilun intohimoisille harrastajille. 

3 400,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0230-15689
KenelleMiehille
Vesitiiviys300m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluMusta
Koko44.3mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriTeräs
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSLA021J1
Takuu2 vuotta
RannekeTeräs
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi8L35
Käyntivara50h
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024