Seiko Prospex PADI Turtle Special Edition

Seiko Prospex PADI Turtle Special Edition

Seikon ja PADI-sukelluskoulutusjärjestön ensimmäinen yhteistyömalli, edustaa hillittyä eleganssia yhdistettynä huippuluokan sukelluskellojen suorituskykyyn. Tämä äärimmäisen tyylikäs sukelluskello ei ole pelkästään sukelluskäyttöön tarkoitettu, vaan se soveltuu hienosti myös jokapäiväiseen käyttöön. Kello perustuu Seikon suosittuun "Turtle"-mallistoon, joka on valloittanut sydämet ympäri maailman. 

Seikkailut eivät rajoitu veteen, sillä tämä sukeltajankello kestää painetta jopa 200 metriin saakka. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja ranneke, kestävä Hardlex-mineraalikristallilasi sekä kierrenuppi varmistaen vedenpitävyyden. Kolmitaitelukko turvasalvalla tekee rannekkeen pukemisesta vaivatonta ja varmistaa sen pysymisen paikallaan vaativissakin olosuhteissa. 

Tyylikkään tummansinisen kellotaulun koristavat isot luminoivat indeksit ja viisarit, jotka takaavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Lisätoiminnallisuuksista löytyy päivyri, joka täydentää kellon monipuolisuutta. Seikon 4R36 -automaattikoneisto, varustettuna 24 kivellä ja 41 tunnin käyntivaralla, tarjoaa tarkan ja luotettavan ajanmittauksen. Kellon voi helposti käynnistää ajansäätönupista ennen käyttöönottoa. 

Rungon 45 mm leveys ja 13 mm paksuus tuovat kelloon näyttävän ja rohkean ilmeen. Seiko Prospex PADI Special Edition toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa ja varustettuna Seikon virallisella kahden vuoden takuulla, joka on merkki laadusta ja sitoutumisesta korkeaan standardiin. Tämä kello ei ole vain aikaa mittaava laite, vaan se on kumppani, joka seuraa sinua kaikilla seikkailuillasi, olivat ne sitten veden alla tai maan päällä. 

530,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0255-39912
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluSininen
Koko45mm
LasiHardlex
Rannekkeen väriTeräs
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSRPE99K1
Takuu2 vuotta
RannekeTeräs
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi4R36
Käyntivara40h
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024