Seiko Prospex Pepsi PADI Sumo Solar

Seiko Prospex Pepsi PADI Sumo Solar  

Tämä rannekello on vaikuttava erikoismalli, joka on kehitetty yhteistyössä kansainvälisen sukelluskoulutusjärjestelmä PADI:n kanssa. Tämä kello on sekä tyylikäs että toiminnallinen valinta kellonharrastajille. 

Kellon 44,5 mm leveä ja 13,7 mm paksu ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko antaa sille kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Kellossa on hopeanvärinen teräsranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Mustassa kellotaulussa on selkeät luminoidut osoittimet ja indeksit, päivyri sekä kullanvärinen sekuntiviisari. Kellon ulkonäköön lisää näyttävyyttä tuo sini-punainen bezel-rengas. 

Seikon V192-kaliiberin solar-koneisto varmistaa, että kellossa riittää käyntivirtaa, sillä se latautuu valosta eikä tarvitse pariston vaihtoa. Täydellä varauksella käyntivara on 6 kuukautta, mikä tekee tästä kellomallista erittäin käytännöllisen ja ympäristöystävällisen valinnan. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 200 m / 20 atm, mikä tekee siitä erikoisvesitiiviin ja sopivan laitesukellukseen. 

Kaikkiin Seiko-kelloihin myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, mikä varmistaa kellon aitouden ja suojaa sitä kuljetuksen aikana.  

Seiko Prospex Pepsi PADI Sumo Solar -rannekello on elegantti valinta niille, jotka arvostavat laadukasta muotoilua, toiminnallisuutta ja luotettavuutta niin arjessa kuin seikkaillessa. 

750,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0270-18017
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluMusta
Koko44.5mm
LasiSafiirikristalli
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSSC795J1
Takuu2 vuotta
KoneistoSolar
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024