Seiko Prospex Sumo Automatic Diver's

Seiko Prospex Sumo Automatic Diver's 

Rannekello teki debyyttinsä kevään 2019 Baselworld-tapahtumassa, esitellen vihreätauluisen mallin, joka paranteli huomattavasti kelloharrastajien kokemusta koneiston suhteen. 6R35-kaliiberin koneisto, joka sykkii 21,600 värähdyksellä tunnissa, tarjoaa vaikuttavan 70 tunnin käyntivaran ja mahdollisuuden manuaaliseen viritykseen. 45 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on tuttuun laadukkaaseen tapaan kestävyyden huippua ja kellotaulua suojaa ensiluokkainen safiirilasi. Kellon yksisuuntainen kehä sekä luminoivat viisarit ja indeksit varmistavat sen korkean toiminnallisuuden kaikissa olosuhteissa. Vesitiiviysluokka 200 metriä ja säätönupin sijoitus kello neljän kohdalle ovat ominaisuuksia, jotka tekevät tästä sukeltajankellosta erittäin käytännöllisen ja monipuolisen valinnan. 

Jokainen Seiko-kello saapuu asiakkaalle kahden vuoden takuun kera valmistajan alkuperäispakkauksessa, mikä on osoitus Seikon sitoutumisesta laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.  

Seiko Prospex Sumo Automatic Diver's -rannekello edustaa laadukasta ja luotettavaa kellotekniikkaa, joka ylittää odotukset sekä käytännöllisyydellään että muotoilullaan. 

950,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0255-15940
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluVihreä
Koko45mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriTeräs
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSPB103J1
Takuu2 vuotta
RannekeTeräs
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi6R35
Käyntivara70h
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024