Tag Heuer

Tag Heuer: Tyylikkyyttä ja laatua ranteeseen

TAG Heuerin historia juontaa juurensa 1860-luvun Sveitsiin, jossa Edouard Heuer perusti kellosepänverstaan Saint-Imierin kaupunkiin, joka nykyään tunnetaan kellotehtailun keskuksena. Heuer omistautui pakkomielteisesti ajan mittaamiselle ja kehitti mittalaitteita, jotka kykenivät mittaamaan ajan kymmenyksiä sekunteja. Hänen mottonsa oli: "Yhä nopeammin, yhä tarkemmin." Heuer saavutti jo varhain mainetta toimiessaan eri urheilulajien virallisena ajanottajana. Erityisesti hän tuli tunnetuksi tarkkuusinstrumenteistaan, jotka suunniteltiin moottoriurheilun vaatimuksiin.

Kellokeskus on valtuutettu Tag Heuer-rannekellojen jälleenmyyjä ja verkkokauppa. Verkkokauppamme kautta voit helposti ja turvallisesti ostaa Tag Heuer-kellon netistä. Kaikki verkkokaupastamme ostetut Tag Heuer-rannekellot ovat aina käyttämättömiä, toimitetaan valmistajan lahjarasioissa ja varustettu täydellä kahden vuoden kansainvälisellä takuulla. Toimitamme kaikki Tag Heuer-kellot ilman lähetyskuluja vakuutettuina lähetyksinä 14 päivän palautusoikeudella.

Kellokeskus on korkealaatuisten kellomerkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme toimineet  kellokaupan ammattilaisena jo vuodesta 1945 lähtien.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Valtuutettu jälleenmyyjä

Me, Lahden Kellokeskuksessa, olemme ylpeitä voidessamme toimia valikoitujen, korkealaatuisten kellomerkkien auktorisoituna jälleenmyyjänä.  

Jokainen kello pakataan huolellisesti sen alkuperäiseen valmistajan rasiaan, varmistaen, että kellonne saapuvat teille virheettömässä kunnossa. kello ei ole pelkkä ajannäyttäjä, vaan kertomus, tunne ja muisto; siksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä henkilökohtaisen kaiverruksen kelloonne.

Jos kellonne on tarkoitettu lahjaksi, paketoimme  sen puolestanne, lisäten lahjanne arvoa ja näyttävyyttä. Valitessanne Lahden Kellokeskuksen, valitsette erinomaisuuden, luotettavuuden ja yksilöllisyyden.

Tervetuloa kokemaan ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelumme ja tutustumaan  kellovalikoimaamme.

Nopea toimitus

Nopea ja Ilmainen Toimitus Yli 50€ Tilauksille

Nauti ilmaisesta toimituksesta yli 50€ ostoksille Lahden Kellokeskukselta. Tilaa arkena ennen klo 12, niin pyrimme  lähetämme varastotuotteet samana päivänä. Nopeus ja mukavuus – lupaamme molemmat.

Lahden Kellokeskus

Lupaamme sinulle yli 75 vuoden kokemuksella auttaa kaikissa kulta- ja kellosepänalan tarpeissa.
Meiltä löydät kellosepän- kaivertajan- kultasepän, helmenpunojan, korvien reijityksen jne.
Lisäksi tietysti meillä myös maailman huippubrändit.

Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024