Kalevala Ciria -kaulakoru

Björn Weckströmin suunnittelema Ciria-kokoelma ammentaa inspiraatiota eri väreissä hehkuvasta yötaivaasta ja taivaalla loistavista tähdistä. Nimi Ciria on saanut innoituksensa Sirius-tähden fantasianimestä. Korussa säteilee 13 pientä timanttia yhteensä 0,26ct TW/VVS, jotka tuovat esiin sen taianomaisen kauneuden.

Koru on valmistettu 18 karaatin keltaisesta kullasta ja sen pituus on 43 cm. Siinä on tyylikäs kotelolukko ja turvahakanen, jotka takaavat korun turvallisen ja kätevän käytön.

KORUSARJAN TARINA

Korutaiteilija ja kuvanveistäjä Björn Weckström on Suomen kansainvälisesti tunnetuin korumuotoilija. 1960-luvun alussa hän loi sarjan kultakoruja, jotka olivat saaneet innoituksensa Lapin kultahipuista. Rosoiset, himmeän mattahehkuiset kultakorut olivat kuin luonnon muovaamia pienoisveistoksia. Korut olivat vallankumouksellisia tuolloin vielä hyvin konservatiivisessa korumaailmassa ja siivittivät Björn Weckströmin kansainväliseen maineeseen. Orgaanisista, veistoksellisista muodoista ja mattakullan lämpimästä hohteesta tuli Weckströmin muotoilemille kultakoruille tunnusomainen piirre. Ciria on fantasianimi, feminiinimuoto Sirius-tähdestä. Ciria-koruihin istutetut timantit loistavat kuin yötaivaan kirkkaimmat tähdet.

18 800,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiKalevala
Timanttisten tuotekoodi2910-00119
KenelleNaisille
Materiaali18k keltakulta
Koko43cm
Tuotenumero223196430
TuotemallistoCiria
SuunnittelijaBjörn Weckström
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024