Seiko Prospex Alpinist SPB209J1

Seiko Prospex Alpinist  

 Kellon sydämenä sykkii Seikon huippulaadukas 6R35-kaliiberin koneisto, joka toimii 21,600 värähdyksellä tunnissa tarjoten vaikuttavan 70 tunnin käyntivaralla sekä mahdollisuuden manuaaliseen viritykseen. Kellon rungon leveys on optimaaliset 39,5 mm ja paksuus 13 mm, tuoden tasapainoisen ja tyylikkään ulkoasun. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. 

Tummanruskealla nahkarannekkeella, varustettuna kätevällä linkkulukolla, kello edustaa sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Kellotaulussa, jossa on parilliset numeroindeksit, komeilee ruskea sävy, ja sen suojaavana kilpenä toimii kestävä safiirilasi. Läpinäkyvä takakansi yhdessä kierrelukittavan nupin kanssa lisäävät kellon käytännöllisyyttä ja antavat mahdollisuuden ihailla koneiston toimintaa. 

Seiko Prospex Alpinist SPB209J1 -kello on huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu ajanmittari, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja teknisen innovaation. Tämä malli tarjoaa käyttäjälleen niin sulavan ajanmittauksen kuin ajattoman tyylin päivittäiseen käyttöön. 

Seikossa on 2 vuoden takuu ja kello toimitetaan alkuperäisessä rasiassa. 

790,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0255-30362
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluMusta
Koko39.5mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriMusta
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSPB209J1
Takuu2 vuotta
RannekeNahka
KoneistoAutomaatti
Kaliiperi6R35
Käyntivara70h
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024