Seiko Prospex Compact Solar Scuba Diver

Seiko Prospex Solar  

Tämä Seikon solar on elegantti rannekello, jossa on musta kellotaulu ja punakullanväriset teräksinen kuori sekä musta silikoniranneke. Kellotaulussa erottuvat pimeässä hohtavat valkoiset osoittimet ja indeksit, jotka takaavat hyvän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Lisäksi kellotaulussa on päivyri. Kellon käyntivoiman tarjoaa valosta saatu energia, ja täydellä akun varauksella Seiko takaa jopa 10 kuukauden käyntiajaksi. 

Seiko panostaa siihen, että rannekellot eivät ole pelkästään ajan mittareita, vaan ne ovat myös henkilökohtaisia asusteita. Parhaimmat Seiko-rannekellot luovat vuorovaikutteisen suhteen käyttäjään ja heidän ympäristöönsä. Seikon teknologinen kehitystyö on keskittynyt tekniikkaan, joka herättää tunteita ja luo yhteyden käyttäjän ja kellon välille. Tällainen tunteisiin vetoava tekniikka luo ainutlaatuisen vuorovaikutuksen käyttäjän ja kellon välille. 

Kellossa on 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan alkuperäisessä rasiassa, missä on myös aitoustodistus. Loistava valinta sinulle! 

600,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0270-18067
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluMusta
Koko39mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriMusta
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSNE586P1
Takuu2 vuotta
RannekeSilikoni
KoneistoSolar
KaliiperiV147
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024