Seiko Prospex New Entry Solar Diver's

Seiko Prospex Solar Diver  

Tämä Seiko on huippulaadukas ja tyylikäs rannekello, jonka ruostumattomasta teräksestä valmistettu 43 mm leveä, hopeanvärinen runko henkii eleganssia. Kellon tyyliä täydentää hopeanvärinen teräsranneke, joka istuu käyttäjän ranteelle mukavasti. Tämä upea kello hyödyntää Seikon V157-kaliiberin solar-koneistoa, joka latautuu valosta ja tarjoaa käyttäjälleen jopa 10 kuukauden käyntivaravaran täyden varauksen ollessa. 

Mustaa kellotaulua suojaa kestävä safiirilasi, joka varmistaa kellon kestävyyden ja naarmuuntumattomuuden. Kellon monipuoliset ominaisuudet sisältävät päivyri-toiminnon, käyttöenergian loppumisvaroituksen, pikakäynnistystoiminnon ja ylilatauksen estotoiminnon, jotka tekevät tästä kellomallista älykkään ja käytännöllisen valinnan. 

Vesitiiviysluokitukseltaan 200m / 20atm Seiko Prospex soveltuu erinomaisesti laitesukellukseen ja vedenalaiseen toimintaan. Seiko-kelloille myönnetään ansaitusti 2 vuoden takuu, ja jokainen kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa takaamaan kellon turvallinen ja aito toimitus. Tämä Seiko Prospex -kello yhdistää tyylin, teknologian ja kestävyyden hienostuneella tavalla, tarjoten käyttäjälleen luotettavan ja tyylikkään ajanmittauskokemuksen. 

610,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiSeiko
Timanttisten tuotekoodi0270-18107
KenelleMiehille
Vesitiiviys200m
MateriaaliRuostumaton teräs
KellotauluMusta
Koko43mm
LasiSafiirikristalli
Rannekkeen väriTeräs
Kuoren muotoPyöreä
TuotenumeroSNE591P1
Takuu2 vuotta
RannekeTeräs
KoneistoSolar
KaliiperiV157
TuotemallistoProspex
Copyright Lahden Kellokeskus Oy 2024